top of page

Algemene Voorwaarden & Privacy

De volgende voorwaarden hanteert Lieve Stad op bestellingen die zijn geplaatst via de site (www.lievestad.com). Met het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de voorwaarden van Lieve Stad.

Deze voorwaarden kunnen worden gewijzigd. Het is uw verantwoordelijkheid deze regelmatig te lezen, daar de voorwaarden die gelden op het moment van totstandkoming van de desbetreffende overeenkomst (zoals hierna uiteen wordt gezet) of van het gebruik van deze website.

Artikel 1 Lieve Stad bedrijfsinformatie
Lieve Stad V.O.F.
Marnixstraat 310D
1016XT Amsterdam
Email: info@lievestad.com
Website: www.lievestad.com
KvK-nummer: 75651068
BTW-nummer: 860353059

Artikel 2 Uw gegevens en bezoek aan de website
De gegevens die u verstrekt via deze website zullen worden verwerkt volgens de privacy voorwaarden die Lieve Stad hanteert in artikel 10. Als u de site www.lievestad.com gebruikt, stemt u in met de verwerking van de informatie en verklaart u dat alle verstrekte informatie en gegevens naar waarheid en werkelijkheid overeenkomen.
Indien u ons niet alle informatie verschaft die wij nodig hebben, kunt u uw bestelling niet plaatsen.
Wanneer u een bestelling plaatst via deze website, geeft u aan ouder te zijn dan 18 jaar en wettelijk in aanmerking te komen om overeenkomsten aan te gaan.

Artikel 3 Levering
Lieve Stad levert alleen in Nederland. De levering wordt gedaan door PostNL en is te volgen via Track & Trace. De Track & Trace code ontvangt u per e-mail van PostNL. T-shirts worden verzonden als een brievenbus pakket, tenzij de order 3 of meer T-shirts bevat. Bij bestellingen van 3 of meer T-shirts en bij het bestellen van de trui zal het verzonden worden als pakket. De kosten van levering zijn voor de klant. Brievenbuspakket bedraagt €4,15 en een pakket bedraagt €6,95. Lieve Stad streeft ernaar om binnen 8 werkdagen te leveren. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen. Mocht de levering onverhoopt niet binnen 30 dagen plaatsvinden, dan kun je de bestelling annuleren.

Artikel 4 Risico- en eigendomsovereenkomst van de producten
De productrisico’s zullen vanaf het ogenblik van levering uw verantwoordelijkheid zijn.
De eigendom van de producten gaat op u over zodra we de volledige betaling van alle verschuldigde bedragen met betrekking tot de producten hebben ontvangen.

Artikel 5 Totstandkoming van de overeenkomst
Om een bestelling te plaatsen moet u de procedure voor online koop volgen en drukken op “Afrekenen”. Nadat u dat heeft gedaan zult een email ontvangen om uw bestelling te bevestigen (“Orderbevestiging”). U zult per email worden geïnformeerd dat uw bestelling is verzonden (“Verzendbevestiging”). Waarbij u dan een Track&Trace nummer ontvangt.

Artikel 6 Prijs en betaling
De prijzen die zijn vermeld op www.lievestad.com zijn inclusief de wettelijke BTW.
Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Lieve Stad accepteert alleen betaling via iDeal. Tijdens het bestelproces word je doorverwezen naar je bank om de betaling te voltooien. Je hebt de mogelijkheid om via iDeal te betalen als je gebruikt maakt van online bankieren. Je betaling wordt onmiddellijk van je rekening afgeschreven.

Artikel 7 Wettelijke herroepingsrecht/Retourbeleid
Lieve Stad accepteert een retourzending binnen 14 dagen, dit geteld vanaf het moment dat het product geleverd is. Retourzendingen moeten in hun originele staat zijn. Dit houdt in dat artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen (anders dan het passen van het artikel) mogen zijn en dat etiketten niet zijn verwijderd. De retourkosten van een bestelling met maximaal 2 T-shirts bedraagt €1,95 (Brievenbuspakket). Retourkosten van een bestelling met 3 of meer T-shirts, en/of 1 of meerdere truien bedraagt €3,50 (Pakket). Deze retour kosten  zijn voor de klant en worden verrekend met het terug te storten bedrag. Retourzendingen kunnen worden aangevraagd op de site van Lieve Stad doormiddel van het invullen van het retourformulier. Eenmaal aangevraagd ontvangt u per email een retourlabel, die uitgeprint moet worden en op de retourzending moet worden geplakt. Als de retourzending niet aan de eerdergenoemde voorwaarden voldoet, wordt de retourzending teruggestuurd naar de klant. Hierbij wordt dan geen geld teruggestort en bijkomende kosten m.b.t. terugzending worden in rekening gebracht voor de klant.

Artikel 8 Garantie
Als de door u gekochte artikelen gebreken vertonen, zal Lieve Stad de wettelijke garantievoorschriften volledig naleven. Als u een klacht hebt naar aanleiding van overduidelijke materiaal- of fabricagefouten wat betreft door ons geleverde goederen, waaronder transportschade, dan kunt u ons hiervan op de hoogte brengen door de goederen per omgaande terug te sturen door middel van het retourformulier, te vinden op de site van Lieve Stad onder retourneren.

Artikel 9 Privacy
Alle informatie die u verstrekt via www.lievestad.com zal met uiterste discretie worden behandeld. De informatie dient alleen ter afhandeling van bestellingen. Lieve Stad zal geen informatie verkopen aan derden en maakt gegevens alleen bekent aan derden die zich bezighouden m.b.t. de bestelling.

Artikel 10 Verandering van voorwaarden
Lieve Stad behoudt zich het recht de voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving aan u. De versie die voor u geldt is de versie die te vinden is op www.lievestad.com ten tijde van de plaatsing van u bestelling.

Artikel 11 Opmerkingen en suggesties
Uw opmerkingen en suggesties zijn van harte welkom. Stuur ons uw opmerkingen en suggesties via info@lievestad.com. Ook klachten kunt u hier kwijt. Klachten zullen binnen 10 werkdagen beantwoord worden

Artikel 12 Toegepaste wet
Het gebruik van onze website en de overeenkomsten voor de aankoop van
producten via deze website vallen onder de Nederlandse wetgeving.
Laatst bijgewerkt 01/12/2023.

bottom of page